Iulia Dima - Designer Vestimentar

Despre Mine

Drumul designerului Iulia Dima incepe in Brasov, odata cu pasiunea unei fetite de a crea haine pentru papusi, cusute pe furis la masina bunicii.

Visul incepe sa prinda contur in adolescenta, cand intreaga garderoba poarta semnatura proprie. Aprecierile sincere celor cunoscuti ii ofera incredere in talentul sau, determinand-o sa aspire la tot mai mult. Astfel, incepe o perioada de perfectionare: urmeaza cursurile universitare si postuniversitare la UNArte Bucuresti, devenind, ulterior, asistent universitar.

Anul 2004 ii aduce Iuliei oportunitatea de a urma cursuri de specializare in Italia si de a lucra ani de zile, frumosi si speciali,la proiecte ce abordeaza tehnologia “Zero Seams”in traducere: haine taiate la laser si lipite la ultrasunete, pentru branduri celebre precum: Prada, Vuarnet, Wild Roses, Tommy Hilfiger, Moncler, The North Face, Maserati, Murphy&Nye, Salewa, Hot Stuff, North Sails.

De-a lungul anilor, creatiile sale sunt purtate de artisti indragiti din lumea filmului, muzicii si a dansului, in cadrul institutiilor de studiu si, ulterior, pe cont propriu, Iulia participa la numeroase evenimente interne si internationale de arta, festivaluri de moda si fotografie sau alte proiecte culturale ce ii grabesc pasii catre cunoastere si autoperfectionare.

Experienta acumulata o determina pe Iulia sa faca urmatorul pas in cariera, alegand calea antreprenoriatului si castigand tot mai mult elan in munca sa.

“Designerul Iulia Dima s-a nascut cu moda in suflet si traieste pentru a impartasi cu cei din jur aceasta pasiune si neastampar creativ. Lucrez cu placere, abordez munca cu seriozitate, iar atunci cand sunt epuizata imi zic: jobul asta e perfect! Este rodul muncii mele, incununat de o imensa satisfactie, de care nu ma satur niciodată.”

Iulia Dima

„Ţinuta este ceea ce prezinţi lumii, în special în prezent când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instantaneu.”
– Miuccia Prada –
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.