Orchid Campanie 2014

Mesager al dragostei, intelepciunii si credintei, orhideea este sursa de inspiratie a celei mai recente colectii Iulia Dima. Aceasta floare, definita prin frumusetea magnifica, sta la baza realizarii unei colectii delicate, dominate de culoare si detalii stilistice personalizate. Simbol al elegantei si luxului, semnificatia orhideei este sugerata prin dinamica armoniei cromatice, o paleta de culori pline de energie, fie ca sunt calde sau reci: galben radiant, corai pasional, albastru delicat, turquoise sau violet, contrastate de nuante delicate de roz, bej sau alb pur.


Matase naturala, voal, dantela, tulle sau organza, tesaturile fine si delicate, creeaza atmosfera jucausa si sofisticata a unui buchet de orhidee.
Piesele colectiei se potrivesc mai multor tipuri de siluete datorita liniei si croiurilor clare si simple, urmand forma literelor "A" si "Y". Taieturile laser, personalizate, un detaliu nou in colectii, sunt realizate in plan bi sau tridimensional, motive decorative stilizate ce sustin nota dinamica si reusesc sa starneasca vibratia precum cea a unei flori sau frunze.


Ca o completare a colectiei, s-au conceput printuri, in mare parte realizate personal, in care culorile se intrepatrund sau creeaza imagini fotografice senzuale si expresive, dar delicate si luxuriante.